miercuri, august 10, 2011

Salata de ciuperci cu rosii

Inauguram inceputul primaverii cu o salata exceptionala, care iti va da energie si vitalitate! Rosii si ciuperci intr-o combinatie delicioasa. Sosul dulce-acrisor, cu iaurt, miere si suc de lamaie, va completa aromele acestei primaveri. Vitamine la purtator, in stare naturala! Bucura-te de lunile premergatoare verii bogate in fructe si legume! Pofta buna!

Ingrediente si cantitati:
250 g ciuperci taiate in feliute subtiri
4 rosii taiate in cubulete
1 ceapa dulce, tocata marunt

Sosul:
1 lingura ulei
1 lg. suc proaspat de lamaie
1 pahar iaurt
1 lingurita miere
piper
sare de mare

Garnitura:
Lastari de hrean sau de lucerna.

Mod de preparare:
Se pregateste sosul in care se adauga ciupercile, imediat cum au fost curatate si taiate. Se adauga rosiile si ceapa si se serveste decorata cu lastari de hrean sau de lucerna.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...