luni, martie 28, 2011

Ouă umplute cu pateu de ficat


Ingrediente:
10 ouă
2 gălbenuşuri
2 linguriţe de muştar, dulce
1 pahar de ulei de seminţe din strugure
½ pahar de ulei de măsline extravirgin
4 linguri mari de smântână
sare
4 linguri de sos de soia
2 lingiriţe de pătrunjel
1 conservă de pateu de ficat, de pui

Mod de preparare:
Se fierb cele 10 ouă, în apă cu sare.
Se prepară maioneza din cele 2 gălbenuşuri de ou, cele 2 linguriţe de muştar dulce, sare (după gust), cele 2 linguriţe de pătrunjel, cele 2 feluri de ulei şi în cele din urmă cele 4 linguri de smântână.
Ouăle fierte se curăţă, se taie în două şi se scoate gălbenuşul, punându-se într-un vas separate. Gălbenuşurile fierte se mărunţesc cu furculiţa şi se amestecă cu: sosul de soia, pateul de ficat şi cele 4 linguri din maioneza deja preparată.
Crema cu pateu de ficat se aşează cu eleganţă în albuşurile fierte şi se acoperă cu maioneza.

2 comentarii:

mirela spunea...

Sunt preferataele mele,si arata deliciosss,,,,,arunca si la mine vre-o doua,,,pupp si o seara frumoasa!!!

un zâmbet spunea...

Sunt si preferatele mele, sa stii!.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email