duminică, martie 20, 2011

Tocăniţă de pipote şi inimi de pui


Ingrediente:
800 g pipote şi inimi de pui, refrigerate
4 ardei capia
3 cepe roşii medii sau 4 mari
sare şi pătrunjel, după gust
3 linguri de ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:
Se curăţă foarte bine pipotele şi inimile de pui, după care se scurg, de asemenea foarte bine.
Se curăţă cepele şi ardeii, după care se taie cubuleţe.
Se încinge uleiul într-o oală pe foc şise căleşte ceapa şi ardeii, deja presăraţi cu sare. După 3-4 minute se adaugă carnea bine scursă. Tocăniţa se lasă la foc mic, amestecând în ea din când în când, vreu 2 ore. Cu 15 minute înainte să luăm tocăniţa de pe foc, se adaugă pătrunjelul tocat.
Se poate servi cu paste, orez, sau chiar şi pâine.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email