luni, martie 14, 2011

Cremă de brânză de post

Ingrediente:
4 linguri de ulei de floarea soarelui
4 linguri de făină albă (tip 000)
2 căni de lapte de soia
un praf de sare
8 linguri de drojdie usacată, dezactivată
4 linguri de tahină (modul de preparare, vezi 'Reţete de bază')
4 căţei de usturoi, pisat
zeama de la o lămâie

Mod de preparare:
Se încing cele 2 linguri de uleiul pe foc mediu şi se amestecă cu făina, care se lasă să se rumeneasca puţin. Se toarnă cele 2 căni de lapte de soia şi se amestecă continuu, circular, până se omogenizează făina. După ce s-a fiert făina, se ia amestecul de pe fic şi se adaugă ep rând sarea şi cele 8 linguri de fulgi de drojdie, dezactivată şi se amestecă până se omogenizează. Acum se adaugă tahina, ceţeii de usturoi pisaţi şi zeama de lămâie şi se amestecă până se omogenizează.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email