miercuri, decembrie 29, 2010

Coşuleţe aperitiv

Ingrediente:
900 g aluat de foietaj congelat
200 g porumb fiert de la conserva
200 g măsline verzi fără sâmbure
350 g brânză de burduf
frunze de pătrunjel

Preparare:
Se lasă aluatul să se descongeleze; upă care se întinde pe blatul de lucru şi se taie în pătrate egale cu latura de 9 cm.
Umplutura: brânza de vurduf se amestecă cu porumbul, pătrunjelul tocat mărunt şi cu măslinele tăiate felii.
Se ia câte un pătrăţel de aluat şi se umple cu umplutură, după care unim în vârf cele patru colţuri. După ce terminăm pregătim tava cu formele de brioşă în care urmează să aşezăm coşuleţele aperitiv (dar dacă nu aveţi aşa ceva, încercaţi şi fără, însă riscul de a vi se scurge brânză de burduf în timpul coacerii, creşte). Le aşezăm la cuptor pentru 15-20 de minute, la foc mediu.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email