marți, februarie 01, 2011

Ou ochi cu branză topită & linte cu paste fainoase integrale

Ingrediente:
1 cană de linte brună
1 morcov
1 păstârnac
1 ceapă
o legătură de pătrunjel
½ pungu de paste făinoase tubulare, maciniş integral
4 ouă
4 felii de brânză topită foliată pentru sandwich-uri
sare & piper roşu, după gust
1 lingură de ulei de floarea saorelui

Mod de preparare:
Se fierbe lintea separate.
Se curăţă morcovul, păstârnacul şi ceapa şi se taie cubuleţe. Se pune ceapa la călit într-o oală, după care se adaugă zarzavaturile. După ce zarzavaturile s-au înmuiat, se adaugă lintea fiartă şi scursă.
Luăm încă o oală şi fierbem pastele din grâu integral (atenţie – se fierb mai greu). După ce s-au fiert pastele şi le-am scurs, le adăugăm la compoziţia de mai sus.
Prăjim ouăle pe rând şi în timp ce se prăjesc, aşezăm câte o felie de brânză topită pe fiecare ou în parte şi le presărăm cu piper roşu.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...