Ingrediente:
1/2 franzelă
20 g pateu vegetal
20 g cremă de brânză vegetală
2 frunze de salată verde
10 frunze de ruccola
2 chifteluţe de năut
Mod de preparare:
Se taie de-a lungul jumătatea de franzelă şi se unge pateul vegetal pe felia de jos, iar crema de brânză pe felia de sus. Se taie feliuţe cele 2 chifteluţe de năut şi se aşează pe felia unsă cu pateu vegetal, după care se adaugă frunzele de ruccola şi frunzele de salată.
Poftă bună!
1/2 franzelă
20 g pateu vegetal
20 g cremă de brânză vegetală
2 frunze de salată verde
10 frunze de ruccola
2 chifteluţe de năut
Mod de preparare:
Se taie de-a lungul jumătatea de franzelă şi se unge pateul vegetal pe felia de jos, iar crema de brânză pe felia de sus. Se taie feliuţe cele 2 chifteluţe de năut şi se aşează pe felia unsă cu pateu vegetal, după care se adaugă frunzele de ruccola şi frunzele de salată.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu