marți, februarie 01, 2011

Piept de curcan în sos oriental

Ingrediente:
½ piept de curcan tăiat cubuleţe
sare, piper, curry,
o legătura de pătrunjel
6 linguri de sos de soia
3 linguri de ulei de măsline
100 g de măsline negre fără sâmbure
1 ceapă
1 morcov mare
1 pungă de spaghete

Mod de preparare:
Se curătă ceapa şi morcovul. Ceapa se taie cubuleţe şi morcovul se taie rondele.
Se încinge o oală cu uleiul de măsline şi se căleşte puţin ceapa. După care se adaugă morcovul şi se lasă oala acoperită aproximativ 5 minute. Apoi se adaugă pieptul de curcat tăiat cubuleţe, împreună cu legătura de pătrunjel tocat. Se asezonează cu sare, piper şi curry. Înainte să luăm mâncarea de pe foc, adăugăm cele 6 linguri de sos de soia.
Se fierb şi apoi se scurg spaghetele.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...