Ingrediente:
2 linguri de ulei
2 linguri de făină albă (categorie 000)
o lingură de pătrunjel verde, sau uscat)
o conservă de roşii tăiate cubuleţe
o ceaşcă de orez cu bob rotund
apă şi sare, după gust
Mod de preparare:
Se încing cele 2 linguri de uleiul pe foc mediu şi se amestecă cu făina, care se lasă să se rumeneasca puţin. Se toarnă o cana de apă şi se amestecă continuu, circular, până se omogenizează făina. Se pune sare după gust şi se adaugă conserva de roşii, se mai amesteca până se omogenizează din nou şi apoi se sporeşte cu apă şi se adaugă orezul şi pătrunjelul.
Mare atenţie să nu dea foc.
Poftă bună!
2 linguri de ulei
2 linguri de făină albă (categorie 000)
o lingură de pătrunjel verde, sau uscat)
o conservă de roşii tăiate cubuleţe
o ceaşcă de orez cu bob rotund
apă şi sare, după gust
Mod de preparare:
Se încing cele 2 linguri de uleiul pe foc mediu şi se amestecă cu făina, care se lasă să se rumeneasca puţin. Se toarnă o cana de apă şi se amestecă continuu, circular, până se omogenizează făina. Se pune sare după gust şi se adaugă conserva de roşii, se mai amesteca până se omogenizează din nou şi apoi se sporeşte cu apă şi se adaugă orezul şi pătrunjelul.
Mare atenţie să nu dea foc.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu