o buctă mare
2 ciuperci champion
o lingură de smântână
o linguriţă de pătrunjel tocat
3 linguri de caşcaval ras
un vârf de cuţit de piper roşu
1 ou
1 lingriţă de ulei de măsline
un praf de sare
Mod de preparare:
Se curătă cele 2 ciuerci şi se taie cubuleţe. Se ia o tigaie şi se călesc cubuleţele de ciuperci, cu puţin ulei de măsline, un praf de sare, linguriţa de pătrunjel tocat şi lingura de smântână.
Se decupează crusta buctei, pentru a se putea umple. În interiorul buctiţei se întinde compoziţia de ciuperci din tigaie, se aşează oul, se presară caşcavalul ras şi piperul roşu.
Se pune la cuptor într-o tavă şi se lasa la copt 20 de minute la foc mediu. Cu 5 minute înainte de a o scoate, turnăm o jumătate de cană de lapte peste pâinică.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu